петок , 17 август 2018

СЕ ОДРЖАА ДВЕ ТРИБИНИ НА 53 МТФ „ВОЈДАН ЧЕРНОДРИНСКИ“

MTF

СЕ ОДРЖАА ДВЕ ТРИБИНИ НА 53 МТФ „ВОЈДАН ЧЕРНОДРИНСКИ“

Posted by KanalVizija on Tuesday, June 12, 2018

Check Also

ЗЕМЈОДЕЛСКИОТ ФАКУЛТЕТ ПРИ УГД ВО ПРИЛЕП ДОДЕЛУВА СТИПЕНДИИ ЗА НАЈДОБРО РАНГИРАНИТЕ

ПРИЛЕПСКАТА РОК ГРУПА “THE HOUNDS” ГО ПРОСЛАВИ 10-от РОДЕНДЕН

ДЕНЕС ТЕМАТСКА ИЗЛОЖБА „ИГРАЧКИ И РОБОТИ КАКО ЛИКОВНА ИНСПИРАЦИЈА“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *