сабота , 23 јуни 2018

БЕСПЛАТНО ЛЕКУВАЊЕ ЗА ДЕЦАТА ОД РАНЛИВА КАТЕГОРИЈА

БЕСПЛАТНО ЛЕКУВАЊЕ

БЕСПЛАТНО ЛЕКУВАЊЕ ЗА ДЕЦАТА ОД РАНЛИВА КАТЕГОРИЈА

Posted by KanalVizija on Tuesday, June 12, 2018

Check Also

ПОЧИТ ЗА ТЕАТАРСКИТЕ ДЕЈЦИ: 100 ГОДИНИ ОД РАЃАЊЕТО НА МИЛЧИН И 70 ГОДИНИ НА КИРИЛ РИСТЕСКИ

ДЕНЕС СВЕЧЕНО ЗАТВОРАЊЕ НА 53 МТФ „ВОЈДАН ЧЕРНОДРИНСКИ“

ГРЕМИ НАГРАДЕНИТЕ INNER CIRCLE НА АДРЕНАЛИНСКИОТ ФЕСТИВАЛ WHENINKRUSEVO

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *