понеделник , 27 мај 2019

УЈП ЈА ОБЈАВИ НАЈНОВАТА ЛИСТА НА ДОЛЖНИЦИ

УЈП

УЈП ЈА ОБЈАВИ НАЈНОВАТА ЛИСТА НА ДОЛЖНИЦИ

Posted by KanalVizija on Tuesday, June 12, 2018

Check Also

СВЕТСКИ ДЕН ЗА БОРБА ПРОТИВ ДЕБЕЛИНАТА

ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБА „НЕ ДЕФИНИРАН УРБАНИЗАМ“

ОДБЕЛЕЌАН ПРАЗНИКОТ 11 ти ОКТОМВРИ

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *