петок , 17 август 2018

ДО 2020 ГОДИНА ПЛАТИТЕ НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ ЌЕ ЈА НАДМИНАТ СУМАТА ОД 1000 ЕВРА

ПЛАТИ НА ЛЕКАРИ

ДО 2020 ГОДИНА ПЛАТИТЕ НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ ЌЕ ЈА НАДМИНАТ СУМАТА ОД 1000 ЕВРА

Posted by KanalVizija on Tuesday, June 12, 2018

Check Also

ЗЕМЈОДЕЛСКИОТ ФАКУЛТЕТ ПРИ УГД ВО ПРИЛЕП ДОДЕЛУВА СТИПЕНДИИ ЗА НАЈДОБРО РАНГИРАНИТЕ

ПРИЛЕПСКАТА РОК ГРУПА “THE HOUNDS” ГО ПРОСЛАВИ 10-от РОДЕНДЕН

ДЕНЕС ТЕМАТСКА ИЗЛОЖБА „ИГРАЧКИ И РОБОТИ КАКО ЛИКОВНА ИНСПИРАЦИЈА“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *