петок , 17 август 2018

ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ВО ЧЕТИРИ ОЧИ“ ОД БОРЧЕ ГРОЗДАНОВСКИ ВО РАМКИТЕ НА МТФ „ВОЈДАН ЧЕРНОДРИНСКИ“

ПРОМОЦИЈА НА КНИГА

ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ВО ЧЕТИРИ ОЧИ“ ОД БОРЧЕ ГРОЗДАНОВСКИ ВО РАМКИТЕ НА МТФ „ВОЈДАН ЧЕРНОДРИНСКИ“

Posted by KanalVizija on Thursday, June 14, 2018

Check Also

ЗЕМЈОДЕЛСКИОТ ФАКУЛТЕТ ПРИ УГД ВО ПРИЛЕП ДОДЕЛУВА СТИПЕНДИИ ЗА НАЈДОБРО РАНГИРАНИТЕ

ПРИЛЕПСКАТА РОК ГРУПА “THE HOUNDS” ГО ПРОСЛАВИ 10-от РОДЕНДЕН

ДЕНЕС ТЕМАТСКА ИЗЛОЖБА „ИГРАЧКИ И РОБОТИ КАКО ЛИКОВНА ИНСПИРАЦИЈА“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *