петок , 17 август 2018

ОСТАНУВА НА СИЛА ЗАБРАНАТА ЗА УВОЗ НА ЖИВИНА ПОРАДИ ПТИЧЈИ ГРИП

ПТИЧЈИ ГРИП

ОСТАНУВА НА СИЛА ЗАБРАНАТА ЗА УВОЗ НА ЖИВИНА ПОРАДИ ПТИЧЈИ ГРИП

Posted by KanalVizija on Thursday, June 14, 2018

Check Also

ЗЕМЈОДЕЛСКИОТ ФАКУЛТЕТ ПРИ УГД ВО ПРИЛЕП ДОДЕЛУВА СТИПЕНДИИ ЗА НАЈДОБРО РАНГИРАНИТЕ

ПРИЛЕПСКАТА РОК ГРУПА “THE HOUNDS” ГО ПРОСЛАВИ 10-от РОДЕНДЕН

ДЕНЕС ТЕМАТСКА ИЗЛОЖБА „ИГРАЧКИ И РОБОТИ КАКО ЛИКОВНА ИНСПИРАЦИЈА“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *