сабота , 23 јуни 2018

ИЗДАДЕНА 17 ЕМИСИЈА НА ОБВРЗНИЦИ ОД ДЕНАЦИОНАЛИЗАЦИЈА

ДЕНАЦИОНАЛИЗАЦИЈА

ИЗДАДЕНА 17 ЕМИСИЈА НА ОБВРЗНИЦИ ОД ДЕНАЦИОНАЛИЗАЦИЈА

Posted by KanalVizija on Thursday, June 14, 2018

Check Also

ПОЧИТ ЗА ТЕАТАРСКИТЕ ДЕЈЦИ: 100 ГОДИНИ ОД РАЃАЊЕТО НА МИЛЧИН И 70 ГОДИНИ НА КИРИЛ РИСТЕСКИ

ДЕНЕС СВЕЧЕНО ЗАТВОРАЊЕ НА 53 МТФ „ВОЈДАН ЧЕРНОДРИНСКИ“

ГРЕМИ НАГРАДЕНИТЕ INNER CIRCLE НА АДРЕНАЛИНСКИОТ ФЕСТИВАЛ WHENINKRUSEVO

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *