петок , 17 август 2018

НАЦИОНАЛНА СТРАТЕГИЈА ЗА САЈБЕР БЕЗБЕДНОСТ НА ЈАВНА РАСПРАВА

СТРАТЕГИЈА

НАЦИОНАЛНА СТРАТЕГИЈА ЗА САЈБЕР БЕЗБЕДНОСТ НА ЈАВНА РАСПРАВА

Posted by KanalVizija on Thursday, June 14, 2018

Check Also

ЗЕМЈОДЕЛСКИОТ ФАКУЛТЕТ ПРИ УГД ВО ПРИЛЕП ДОДЕЛУВА СТИПЕНДИИ ЗА НАЈДОБРО РАНГИРАНИТЕ

ПРИЛЕПСКАТА РОК ГРУПА “THE HOUNDS” ГО ПРОСЛАВИ 10-от РОДЕНДЕН

ДЕНЕС ТЕМАТСКА ИЗЛОЖБА „ИГРАЧКИ И РОБОТИ КАКО ЛИКОВНА ИНСПИРАЦИЈА“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *