понеделник , 27 мај 2019

ОСВЕТЕН КАМЕН ТЕМЕЛНИК НА НОВА ЦРКВА ВО КАНАТЛАРЦИ

КАМЕН ТЕМЕЛНИК

ОСВЕТЕН КАМЕН ТЕМЕЛНИК НА НОВА ЦРКВА ВО КАНАТЛАРЦИ

Posted by KanalVizija on Thursday, June 14, 2018

Check Also

СВЕТСКИ ДЕН ЗА БОРБА ПРОТИВ ДЕБЕЛИНАТА

ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБА „НЕ ДЕФИНИРАН УРБАНИЗАМ“

ОДБЕЛЕЌАН ПРАЗНИКОТ 11 ти ОКТОМВРИ

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *