среда , 19 септември 2018

ГРАЃАНСКИ ПРАШАЛНИК – 40 ГОДИНИ ОД ПОСТОЕЊЕТО НА КЛУБ ЗА АЛКОХОЛИЧАРИ

ГРАЃАНСКИ ПРАШАЛНИК

ГРАЃАНСКИ ПРАШАЛНИК – 40 ГОДИНИ ОД ПОСТОЕЊЕТО НА КЛУБ ЗА АЛКОХОЛИЧАРИ

Posted by KanalVizija on Tuesday, June 19, 2018

Check Also

АМБАСАДОРОТ КЛИМЕНС КОЈА, ОД ДЕНЕСКА НОВ ШЕФ НА МИСИЈАТА НА ОБСЕ ВО СКОПЈЕ

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА

ГРУПА СРПСКИ ВЕЛОСИПЕДИСТИ ПО ПАТЕКИТЕ НА СОЛУНСКИОТ ФРОНТ – ДЕНЕСКА ГО ПОСЕТИЈА ПРИЛЕП

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *