среда , 19 септември 2018

НУ ЗАВОД И МУЗЕЈ ПОДНЕСЕ ГОЛЕМ БРОЈ НА ПРОЕКТИ ДО МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА

НУ ЗАВОД И МУЗЕЈ

НУ ЗАВОД И МУЗЕЈ ПОДНЕСЕ ГОЛЕМ БРОЈ НА ПРОЕКТИ ДО МИНИСТЕРСДТВОТО ЗА КУЛТУРА

Posted by KanalVizija on Saturday, July 7, 2018

Check Also

ДИРЕКТОРКАТА НА УЈП СОЊА ЛУКАРОВСКА ВО ПОСЕТА НА ПРИЛЕП

ЖЕНАТА – ЦЕНТРАЛЕН МОТИВ ВО ОПУСОТ НА ЛИДИЈА САЗДОВСКА

ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ ПОЧНАА ДА ГИ ОСИГУРУВААТ ЗЕМЈОДЕЛСКИТЕ ПОСЕВИ

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *