сабота , 21 јули 2018

УНИШТЕНИ 60.809 КИЛОГРАМИ НЕБЕЗБЕДНА ХРАНА ОД ПОЧЕТОКОТ НА ГОДИНАВА

АГЕНЦИЈА ЗА ХРАНА

УНИШТЕНИ 60.809 КИЛОГРАМИ НЕБЕЗБЕДНА ХРАНА ОД ПОЧЕТОКОТ НА ГОДИНАВА

Posted by KanalVizija on Saturday, July 7, 2018

Check Also

СУБВЕНЦИИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА ИНВАЛИДНИ ЛИЦА

ЛЕТОТО Е ВО ПОЛН ЕК – ПРИЛЕПЧАНИ САКААТ ДА ЛЕТУВААТ НА ДЕСТИНАЦИИ ПРИЛАГОДЛИВИ ЗА СЕМЕЈНИОТ ЏЕП

ЛЕТУВАЊЕ ЛЕТОТО Е ВО ПОЛН ЕК – ПРИЛЕПЧАНИ САКААТ ДА ЛЕТУВААТ НА ДЕСТИНАЦИИ ПРИЛАГОДЛИВИ ЗА …

ЗАПОЧНА ПРОДАЖБАТА НА ГРОЗЈЕТО НА ГРАДСКИОТ ПАЗАР

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *