среда , 19 септември 2018

ПАТЕКАТА „ЕДНОСЕД“ ВО МАВРОВО ЌЕ ДОБИЕ ВЕШТАЧКИ СНЕГ

МАВРОВО

ПАТЕКАТА „ЕДНОСЕД“ ВО МАВРОВО ЌЕ ДОБИЕ ВЕШТАЧКИ СНЕГ

Posted by KanalVizija on Tuesday, July 10, 2018

Check Also

ДИРЕКТОРКАТА НА УЈП СОЊА ЛУКАРОВСКА ВО ПОСЕТА НА ПРИЛЕП

ЖЕНАТА – ЦЕНТРАЛЕН МОТИВ ВО ОПУСОТ НА ЛИДИЈА САЗДОВСКА

ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ ПОЧНАА ДА ГИ ОСИГУРУВААТ ЗЕМЈОДЕЛСКИТЕ ПОСЕВИ

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *