среда , 19 септември 2018

„ЖИВЕЕМЕ, ТАНЦУВАМЕ, ТАГУВАМЕ…“ НИЗ ДЕЛАТА НА МОНИКА ДЕСОСКА – КАРГОВА

ИЗЛОЖБА

„ЖИВЕЕМЕ, ТАНЦУВАМЕ, ТАГУВАМЕ…“ НИЗ ДЕЛАТА НА МОНИКА ДЕСОСКА – КАРГОВА

Posted by KanalVizija on Tuesday, July 10, 2018

Check Also

ДИРЕКТОРКАТА НА УЈП СОЊА ЛУКАРОВСКА ВО ПОСЕТА НА ПРИЛЕП

ЖЕНАТА – ЦЕНТРАЛЕН МОТИВ ВО ОПУСОТ НА ЛИДИЈА САЗДОВСКА

ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ ПОЧНАА ДА ГИ ОСИГУРУВААТ ЗЕМЈОДЕЛСКИТЕ ПОСЕВИ

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *