сабота , 21 јули 2018

СЕ РЕАЛИЗИРААТ ПОВЕЌЕ ИНФРАСТРУКТУРНИ ЗАФАТИ ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

КРИВОГАШТАНИ

СЕ РЕАЛИЗИРААТ ПОВЕЌЕ ИНФРАСТРУКТУРНИ ЗАФАТИ ВО ОПШТИНА КРИВОГАШТАНИ

Posted by KanalVizija on Tuesday, July 10, 2018

Check Also

СУБВЕНЦИИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА ИНВАЛИДНИ ЛИЦА

ЛЕТОТО Е ВО ПОЛН ЕК – ПРИЛЕПЧАНИ САКААТ ДА ЛЕТУВААТ НА ДЕСТИНАЦИИ ПРИЛАГОДЛИВИ ЗА СЕМЕЈНИОТ ЏЕП

ЛЕТУВАЊЕ ЛЕТОТО Е ВО ПОЛН ЕК – ПРИЛЕПЧАНИ САКААТ ДА ЛЕТУВААТ НА ДЕСТИНАЦИИ ПРИЛАГОДЛИВИ ЗА …

ЗАПОЧНА ПРОДАЖБАТА НА ГРОЗЈЕТО НА ГРАДСКИОТ ПАЗАР

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *