сабота , 23 февруари 2019

МАКЕДОНИЈА ЌЕ ЈА ДОБИЕ ВО СРЕДА ПОКАНАТА ЗА НАТО, СО ИСТА ФОРМУЛАЦИЈА КАКО ЦРНА ГОРА, АЛБАНИЈА И ХРВАТСКА

НАТО

МАКЕДОНИЈА ЌЕ ЈА ДОБИЕ ВО СРЕДА ПОКАНАТА ЗА НАТО, СО ИСТА ФОРМУЛАЦИЈА КАКО ЦРНА ГОРА, АЛБАНИЈА И ХРВАТСКА

Posted by KanalVizija on Tuesday, July 10, 2018

Check Also

СВЕТСКИ ДЕН ЗА БОРБА ПРОТИВ ДЕБЕЛИНАТА

ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБА „НЕ ДЕФИНИРАН УРБАНИЗАМ“

ОДБЕЛЕЌАН ПРАЗНИКОТ 11 ти ОКТОМВРИ

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *