недела , 21 април 2019

МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ФИНАНСИИ ОБЈАВИ ПРЕДЛОГ ЗАКОН ЗА АКЦИЗИ

АКЦИЗИ

МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ФИНАНСИИ ОБЈАВИ ПРЕДЛОГ ЗАКОН ЗА АКЦИЗИ

Posted by KanalVizija on Thursday, August 9, 2018

Check Also

СВЕТСКИ ДЕН ЗА БОРБА ПРОТИВ ДЕБЕЛИНАТА

ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБА „НЕ ДЕФИНИРАН УРБАНИЗАМ“

ОДБЕЛЕЌАН ПРАЗНИКОТ 11 ти ОКТОМВРИ

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *