петок , 17 август 2018

АВМУ ПО 17 АВГУСТ ЌЕ СЕ ИЗЈАСНИ ЗА ДОПОЛНИТЕЛНА ПЛАТЕНА ПРОПАГАНДА ЗА РЕФЕРЕНДУМОТ

АВМУ ЗА РЕФЕРЕНДУМОТ

АВМУ ПО 17 АВГУСТ ЌЕ СЕ ИЗЈАСНИ ЗА ДОПОЛНИТЕЛНА ПЛАТЕНА ПРОПАГАНДА ЗА РЕФЕРЕНДУМОТ

Posted by KanalVizija on Thursday, August 9, 2018

Check Also

ЗЕМЈОДЕЛСКИОТ ФАКУЛТЕТ ПРИ УГД ВО ПРИЛЕП ДОДЕЛУВА СТИПЕНДИИ ЗА НАЈДОБРО РАНГИРАНИТЕ

ПРИЛЕПСКАТА РОК ГРУПА “THE HOUNDS” ГО ПРОСЛАВИ 10-от РОДЕНДЕН

ДЕНЕС ТЕМАТСКА ИЗЛОЖБА „ИГРАЧКИ И РОБОТИ КАКО ЛИКОВНА ИНСПИРАЦИЈА“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *