петок , 17 август 2018

ОД ДЕНЕС ЗАПОЧНУВА УВИДОТ ВО ИЗБИРАЧКИОТ СПИСОК ЗА РЕФЕРЕНДУМ

ДИК

ОД ДЕНЕС ЗАПОЧНУВА УВИДОТ ВО ИЗБИРАЧКИОТ СПИСОК ЗА РЕФЕРЕНДУМ

Posted by KanalVizija on Thursday, August 9, 2018

Check Also

ЗЕМЈОДЕЛСКИОТ ФАКУЛТЕТ ПРИ УГД ВО ПРИЛЕП ДОДЕЛУВА СТИПЕНДИИ ЗА НАЈДОБРО РАНГИРАНИТЕ

ПРИЛЕПСКАТА РОК ГРУПА “THE HOUNDS” ГО ПРОСЛАВИ 10-от РОДЕНДЕН

ДЕНЕС ТЕМАТСКА ИЗЛОЖБА „ИГРАЧКИ И РОБОТИ КАКО ЛИКОВНА ИНСПИРАЦИЈА“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *