петок , 17 август 2018

НА КАРПАЛАК ОДБЕЛЕЖАНА 17 ГОДИШНИНАТА ОД УБИСТВОТО НА 10-те ПРИЛЕПСКИ БРАНИТЕЛИ

КАРПАЛАК

НА КАРПАЛАК ОДБЕЛЕЖАНА 17 ГОДИШНИНАТА ОД УБИСТВОТО НА 10-те ПРИЛЕПСКИ БРАНИТЕЛИ

Posted by KanalVizija on Thursday, August 9, 2018

Check Also

ЗЕМЈОДЕЛСКИОТ ФАКУЛТЕТ ПРИ УГД ВО ПРИЛЕП ДОДЕЛУВА СТИПЕНДИИ ЗА НАЈДОБРО РАНГИРАНИТЕ

ПРИЛЕПСКАТА РОК ГРУПА “THE HOUNDS” ГО ПРОСЛАВИ 10-от РОДЕНДЕН

ДЕНЕС ТЕМАТСКА ИЗЛОЖБА „ИГРАЧКИ И РОБОТИ КАКО ЛИКОВНА ИНСПИРАЦИЈА“

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *