недела , 21 април 2019

ПОЧИТ КОН ЗАГИНАТИТЕ НА КАРПАЛАК

ПОЧИТ КОН ЗАГИНАТИТЕ НА КАРПАЛАК

ПОЧИТ КОН ЗАГИНАТИТЕ НА КАРПАЛАК

Posted by KanalVizija on Thursday, August 9, 2018

Check Also

СВЕТСКИ ДЕН ЗА БОРБА ПРОТИВ ДЕБЕЛИНАТА

ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБА „НЕ ДЕФИНИРАН УРБАНИЗАМ“

ОДБЕЛЕЌАН ПРАЗНИКОТ 11 ти ОКТОМВРИ

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *