вторник , 18 јуни 2019

ПРЕТХОДНАТА ЛОКАЛНА ВЛАСТ ВИНОВНА ЗА СОСТОЈБАТА НА ГРАДСКИОТ СТАДИОН, ОДГОВОРНОСТ МОРА ДА ИМА

ОДГОВОРНОСТ МОРА ДА ИМА

ПРЕТХОДНАТА ЛОКАЛНА ВЛАСТ ВИНОВНА ЗА СОСТОЈБАТА НА ГРАДСКИОТ СТАДИОН, ОДГОВОРНОСТ МОРА ДА ИМА

Posted by KanalVizija on Friday, September 14, 2018

Check Also

СВЕТСКИ ДЕН ЗА БОРБА ПРОТИВ ДЕБЕЛИНАТА

ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБА „НЕ ДЕФИНИРАН УРБАНИЗАМ“

ОДБЕЛЕЌАН ПРАЗНИКОТ 11 ти ОКТОМВРИ

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *