вторник , 18 јуни 2019

ПРЕС НА КОАЛИЦИЈА „ЗАЕДНО ЗА ЕВРОПСКА МАКЕДОНИЈА“

ПРЕС НА КОАЛИЦИЈА „ЗАЕДНО ЗА ЕВРОПСКА МАКЕДОНИЈА“

ПРЕС НА КОАЛИЦИЈА „ЗАЕДНО ЗА ЕВРОПСКА МАКЕДОНИЈА“

Posted by KanalVizija on Tuesday, September 18, 2018

Check Also

СВЕТСКИ ДЕН ЗА БОРБА ПРОТИВ ДЕБЕЛИНАТА

ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБА „НЕ ДЕФИНИРАН УРБАНИЗАМ“

ОДБЕЛЕЌАН ПРАЗНИКОТ 11 ти ОКТОМВРИ

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *