вторник , 18 јуни 2019

ДИРЕКТОРКАТА НА УЈП СОЊА ЛУКАРОВСКА ВО ПОСЕТА НА ПРИЛЕП

ДИРЕКТОРКАТА НА УЈП СОЊА ЛУКАРОВСКА ВО ПОСЕТА НА ПРИЛЕП

ДИРЕКТОРКАТА НА УЈП СОЊА ЛУКАРОВСКА ВО ПОСЕТА НА ПРИЛЕП

Posted by KanalVizija on Tuesday, September 18, 2018

Check Also

СВЕТСКИ ДЕН ЗА БОРБА ПРОТИВ ДЕБЕЛИНАТА

ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБА „НЕ ДЕФИНИРАН УРБАНИЗАМ“

ОДБЕЛЕЌАН ПРАЗНИКОТ 11 ти ОКТОМВРИ

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *