вторник , 18 јуни 2019

ГРУПА СРПСКИ ВЕЛОСИПЕДИСТИ ПО ПАТЕКИТЕ НА СОЛУНСКИОТ ФРОНТ – ДЕНЕСКА ГО ПОСЕТИЈА ПРИЛЕП

СРПСКИ ВЕЛОСИПЕДИСТИ

ГРУПА СРПСКИ ВЕЛОСИПЕДИСТИ ПО ПАТЕКИТЕ НА СОЛУНСКИОТ ФРОНТ – ДЕНЕСКА ГО ПОСЕТИЈА ПРИЛЕП

Posted by KanalVizija on Tuesday, September 18, 2018

Check Also

СВЕТСКИ ДЕН ЗА БОРБА ПРОТИВ ДЕБЕЛИНАТА

ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБА „НЕ ДЕФИНИРАН УРБАНИЗАМ“

ОДБЕЛЕЌАН ПРАЗНИКОТ 11 ти ОКТОМВРИ

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *