вторник , 18 јуни 2019

АМБАСАДОРОТ КЛИМЕНС КОЈА, ОД ДЕНЕСКА НОВ ШЕФ НА МИСИЈАТА НА ОБСЕ ВО СКОПЈЕ

КЛИМЕНС КОЈА

АМБАСАДОРОТ КЛИМЕНС КОЈА, ОД ДЕНЕСКА НОВ ШЕФ НА МИСИЈАТА НА ОБСЕ ВО СКОПЈЕ

Posted by KanalVizija on Tuesday, September 18, 2018

Check Also

СВЕТСКИ ДЕН ЗА БОРБА ПРОТИВ ДЕБЕЛИНАТА

ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБА „НЕ ДЕФИНИРАН УРБАНИЗАМ“

ОДБЕЛЕЌАН ПРАЗНИКОТ 11 ти ОКТОМВРИ

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *