вторник , 18 јуни 2019

СТОПАНСКА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА УЧЕСТВОТО НА БДП ТРЕБА ДА СЕ ЗГОЛЕМИ ОД 50 НА 75 ПРОЦЕНТИ

Check Also

СВЕТСКИ ДЕН ЗА БОРБА ПРОТИВ ДЕБЕЛИНАТА

ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБА „НЕ ДЕФИНИРАН УРБАНИЗАМ“

ОДБЕЛЕЌАН ПРАЗНИКОТ 11 ти ОКТОМВРИ

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *