четврток , 17 јануари 2019

Граѓаните ќе остварат заштеда на енергија и помали сметки преку проекти за енергетска ефикасност!

Check Also

СВЕТСКИ ДЕН ЗА БОРБА ПРОТИВ ДЕБЕЛИНАТА

ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБА „НЕ ДЕФИНИРАН УРБАНИЗАМ“

ОДБЕЛЕЌАН ПРАЗНИКОТ 11 ти ОКТОМВРИ

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *