понеделник , 23 април 2018

ВИДЕО

Заткоски: Програмата која ја нудиме е реална, со конкретни проекти, начин и извор на финансирање

Како актуелен Градоначалник на Општина Кривогаштани одговорноста е голема, но мотивот за работа во иднина уште посилен. Мисијата и визијата за Кривогаштани веќе ја имам, но ЗАЕДНО ќе продолжиме да ги реализираме и остваруваме нашите проекти за вистински современ лик на Општина Кривогаштани. Со работа, дела, реализација, отчетност, гордо и достоинствено влегуваме во новата ера.   – Добивајќи ја вашата …

читај повеќе »