КАНАЛ ВИЗИЈА

Switch to desktop Register Login

Програма - Понеделник


 10:00 РЕКЛАМЕН БЛОК

10:15 СЕРИЈА

11:00 ОГЛАСНИК И РЕКЛАМИ

11:35 ЦРТАН ФИЛМ

12:00 РЕКЛАМИ

12:15 МУЗИЧКА ЕМИСИЈА

13:00 ОГЛАСНИК И РЕКЛАМИ

13:00 КУЛИНАРСКО ШОУ

13:30 РЕКЛАМИ

13:45 ЗАБАВНА ЕМИСИЈА

15:10 МУЗИКА

15:30 ФЛЕШ ВЕСТИ

15:45 СЕРИЈА

16:30 ФЛЕШ ВЕСТИ

16:45 ДЕТСКА ЕМИСИЈА

17:00 ЗАБАВНА МУЗИКА

17:30 ФЛЕШ ВЕСТИ

17:45 ЗАБАВНА ЕМИСИЈА

18:30 ВЕСТИ

19:10 ДЕТСКА СЕРИЈА

19:30 РЕКЛАМИ

19:40 СЕРИЈА

20:30 СЕРИЈА

21:30 ВЕСТИ

22:00 ИНФОРМАТИВНА ЕМИСИЈА

22:35 ЗАБАВНА ЕМИСИЈА

23:30 СЕРИЈА

00:15 ВЕСТИ

00:45 ИГРАН ФИЛМ

02:30 СЕРИЈА

03:20 ИГРАН ФИЛМ

05:05 СТРАНСКА МУЗИКА

07:00 ВЕСТИ

08:00 ИНФОРМАТИВНА ЕМИСИЈА

08:35 ЗАБАВНА ЕМИСИЈА

09:30 ЦРТАНИ ФИЛМОВИ